Prečo sa toľko pýtať otázky, ktoré možno ľahko odpovedať Google za menej ako minútu?

Prečo sa toľko pýtať otázky, ktoré možno ľahko odpovedať Google za menej ako minútu?
Anonim

odpoveď:

Aká je táto magická vec nazývaná "Google"?

vysvetlenie:

Pre začiatočníkov, "Google" neodpovedá na otázky, len pomáha ľuďom nájsť obsah, ktorý je dostupný online.

Skutočným problémom je, ako sa ľudia cítia o obsahu, ktorý nájdu na internete. Dokonca aj keď mal študent použiť Google na nájdenie odpovede na otázku, neexistuje žiadna záruka, že budú spokojní s tým, čo je k dispozícii.

Nechápejte ma zle, existuje veľa veľkých zdrojov, ale niekedy chcú študenti viac. Alebo niečo rozdielny, Podobne ako všetko ostatné, vzdelávací obsah, ktorý je k dispozícii online, je v prírode veľmi zasiahnutý - pomáha niektorým študentom a necháva ostatných frustrovaných.

Veľa študentov sa pýta na Socrata, ktorý hľadá vysvetlenia oni pochopiť. Dostávame otázky od študentov, ktorí spomínajú, že už našli odpoveď, ale že trochu viac vysvetlení by im pomohlo upevniť ich porozumenie. Alebo možno rozdielny vysvetlenie, prispôsobené ich úrovni.

Stručne povedané, ľudia hľadajú niečo, čo im môže pomôcť s týmto nepolapiteľným aha moment, aj keď to znamená klásť otázky, ktoré už boli zodpovedané inde.

Pokiaľ ide o nás, nevidíme nič zlého na tom, aby sme poskytli dokonca viac vzdelávací obsah pre študentov na svete. V skutočnosti, Socratic je jedným z on-line zdrojov, ktoré študenti pristávajú pri hľadaní obsahu pomocou Google.

Takže v tomto ohľade sme všetci robia svoju úlohu pri vytváraní obsahu, ktorý budúci študenti môžu nájsť pomocou "mágie" spoločnosti Google: D

Pretože Socratic má krásne rozhranie, ktoré nás motivuje klásť otázky ľuďom, ktorí o tom vedia.

Tiež na Google nemusíte nájsť presnú odpoveď na otázku sa pýtate, ako v Socratic, odborníci ľudia odpovedajú s clarty na vašu otázku.

(Ospravedlňujem sa za moje anglické a moje chyby, som francúzsky)